Hem   |   Sport   |   Marketing   |   Design

Jag hjälper dig nå dina mål!

Nu har du chansen att få ordning på din fysträning och nå nästa nivå. Jag skräddarsyr tillsammans med dig och dina ordinarie tränare inom din idrott om du så önskar. Hör av dig till mig för mer information. Nedan hittar du utbud om vad jag kan hjälpa dig med gällande din träning.

Alpin träning

 

Med över 6 års tränarerfarenhet i den alpina branschen på både, klubb och gymnasienivå kan jag hjälpa till med det mesta för att utveckla er alpina satsning mot eliten.

Fystester

 

Det är alltid bra att veta vart man står. Genom att köra fystester med mig anpassas testerna efter just din idrott och med en utförlig analys får du veta vad du behöver förbättra för att nå nästa nivå i din satsning.

Fysträningar

 

Kanske behöver du lite nya idéer om vad du kan träna eller så vill du tillsammans med ditt team få struktur på det fysiska upplägget. Jag kan hjälpa er med allt från enskilda pass till säsongsupplägg.

ALL-IN

 

Varför inte helheten? Med All-In syr vi ihop ett paket för dig som enskild eller förening ett totalt paket men tester, analyser, fysträningar, målsättningar, föreläsningar osv. Här finns det inga gränser utan ta er träning på allvar, lägg ner tiden som krävs så guidar jag er för att ni ska nå era mål.

Kontakta mig för mer information så återkommer jag till dig!

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Tack! Jag återkommer inom kort!

Firma Mathias Moberg

Valhallavägen 16 B

133 38 Saltsjöbaden

Sweden

 

hej@mathiasmoberg.com