Jag är

Mathias

Moberg

 

Om Mig

Mathias Moberg

Jag heter Mathias och är en tidigare elitsatsande tävlingsåkare i alpin skidåkning. Under min aktiva karriär gick jag på skidgymnasiet i Torsby och har efter min karriär varit tränare inom fys och alpin skidåkning.

 

Med min samlade erfarenhet av förenings- och skolningsverksamhet har jag kunskapen att hjälpa alla åldrar att sätta ihop träningsupplägg och konsulta för att hitta lösningar över hur träningen ska ge bäst resultat samt att ge alla möjligheten till att förstå sig på vad som är viktigt för en själv som individ.

 

Att leva idrott är någonting man måste göra om man vill nå eliten och jag kan hjälpa er att förstå hur man ska tänka för att nå de specifika mål just du har i ett flertal olika tjänsteutbud och skräddarsydda lösningar som passar just dig, oavsett vilken idrott du sysslar med.

 

Parallellt med min tränarerfarenhet har jag alltid gillat marknadsföring och design. Därför har jag även här paketerat ytterligare två tjänster där jag kan hjälpa alla, företag, föreningar och individuella idrottare att profilera sig och synas mot sina konsumenter. Som marknadsansvarig i Saltsjäbadens SLK har jag även erfarenhet av att jaga sponsorer till föreningar vilket jag gärna vill dela med mig av för att underlätta för de föreningar där ute som redan har fullt upp med att bedriva sin verksamhet.

 

Mathias Moberg

Från: Arvika

Bor: Saltsjöbaden

Tidigare erfarenhet: Aktiv alpin skidåkare på Torsby Alpina Skidgymnasum,Sportchef och tränare under 4 år i Saltsjöbadens SLK samt Tränare och instruktör på Uppsala Alpina skidgymnasium. Sidoaktiviteter ihop med Svenska Skidförbundet och utbildningar inom SATU, SISU.

Nu: Egenföretagare

Maila: mathias@mathiasmoberg.com

Firma Mathias Moberg

Valhallavägen 16 B

133 38 Saltsjöbaden

Sweden

 

hej@mathiasmoberg.com